Etusivulle Seuratietoa Toimintaa Kuntoilu Tapahtumat Linkit Facebook Yhteystiedot Galleria Pärisöö Hem Om oss Verksamhet Motion Länkar Aktuellt Kontakt

Soliaalinen kanssakäyminen ja jäsenille(samoin myös kiinnostuneille) suuntautuva viestintä toimii nopeiten ja parhaiten Facebookin kautta. Alla olevasta linkistä pääset rekistöimään Bergsjön Suomi-Seuran ystäväksesi ja samalla saat arvokasta informaatiota seurasta ja seuran tapahtumista. Napsauta painikkeesta ja valiste "Lägg till Finska Föreningen Bergsjön" som vän Facebookin sivulta.

De mest praktiska sättet att nå och har socialt umgänge med medlemmar och de personer som är intresserade av oss, är bl.a. via Facebook. Klicka på ovanstående knapp(länk) och välj "Lägg till Finska Föreningen Bergsjön" som vän från Facebook-sidan.

Expeditionen har öppet: Månd. 10.00 - 15.00  Toimisto avoinna Maanant. klo  10.00 - 15.00

Telefon: 031 - 48 82 45  Puhelin

E-post: b-sjonsfinskaforening@telia.com E-posti