Eläkeläiset

Eläkeläis-ja päivävapaitten toiminta

Eläkeläiset tapaavat torstaisin klo 10:00. Tiedustelut päivän ajankohtaisesta toiminnasta, puh. 031-488245.

Seurallamme on vilkas eläkeläistoiminta. Ruotsinsuomalaisten aktiivien ikäjakauma alkaa näkyä jäsenistössä.

Lapsia ja nuoria on vaikea saada seurojen tointaan mukaan. Siihen tarvitaan ihan erilaisia resursseja ja erilaista toimintaa.

Ennenaikaiseläkeläisten määrä on lisääntynyt huomattavasti. Göteborgin isoimmat työpaikat kuten Volvo ja SKF ovat vähentäneet työvoimaa ja sitä myöten nuoria eläkeläisiä on jäänyt työelämästä pois.

Nyt tarvitaan erilaista toimintaa seuroihin jotta voidaan tarjota heille mielenkiintoista ja hyödyllistäkin toimintaa. Moni ehkä haluaisi tulla ohjaajiksi toimintoihin. Useimmat kuitenkin haluavat harrastaa omien voimiensa mukaan. Ruotsinsuomalaisten terveys  tulee olemaan tärkeää ja vanhustenhoitoasiat ovat seuramme toiminnassa sydäntä lähellä.

Torstaisin on perinteellinen ruokailu lämpöisen leivän ja munkkien kanssa. Kaikki ovat tervetulleita ruokailemaan hintaan 50kr.

Torstaisin voi myös pelata korttia tai vaikka laittaa jalalla koreasti tai pelata sisäpetankkia.

Meillä on  useita tietokoneita,joten voimme järjestää tietokonekursseja niin vasta-alkajille kuin jo vähän pitemmälle päässeille.

Eläkeläiset järjestävät matkoja. Suunnitelmissa on matkailukerhon perustaminen.

Kutomapuita on vapaina ja on mahdollisuus saada taitavaa opetusta.

Meillä on eläkeläisedustus Bergsjön paikallisessa eläkeläisneuvostossa. Lempi Kiviniemi on varsinainen ja Arvo Kiviniemi varajäsen.

RSE:n piirissä seuraamme edustaa Arvo Kiviniemi ja Hilkka Hakala on varalla.Arvo Kiviniemi on valittu puheenjohtajaksi RSE:ssä.

Toimisto avoinna: Maanantaina klo  10.00 - 15.00

Puhelin: 031 - 48 82 45